06.02.2013

TURSKA BANKA: Povoljni krediti za povratnike i poduzetnike

2011_07_21_16_52_03_Svijetlece_reklame0009.jpg

-

Banka Turkish Ziraat Bank Bosnia a.d. nudi povoljne kredite za povratnike i  poduzetnike, čija kamata ne prelazi iznos od 4 % s izrazito povoljnim tzv.  grace periodima. Ponuda se odnosi za financiranje održivog povratka,  ruralnog razvoja i otvaranja novih radnih mjesta, a konkretno na poljoprivredu,  stočarstvo, kupovinu zemljišta, proizvodne i uslužne djelatnosti, turizam i sl, a  sudjelovati mogu fizičke osobe, pravne osobe i poduzetnici.

 U oblasti poljoprivrede nudi se kredit za kupovinu, izgradnju ili rekonstrukciju pratećih objekata u poljoprivredi, kupovina potrebnih strojeva ili opreme, kupovina potrebnih sjemena biljaka ili sadnica voća ili za obrtna sredstva, investicije ili opremu. 

 U oblasti turizma nudi se kredit za izgradnju, adaptaciju i proširenje turističkih kapaciteta ili upotpunjavanje turističke ponude.

U oblasti stočarstva krediti se nude za kupovinu glavnog stada ili jata za proizvodnju ili pak financijsko servisiranje u uzgoju stoke.

Za samostalne djelatnosti nude se krediti za ulaganje u obrtna sredstva i opremu ili investicije za postojeće i nove djelatnosti u oblasti proizvodnje ili uslužnih djelatnosti.

Najbliža poslovnica Doboju, Derventi i Bosanskom Brodu je poslovnica u Jelahu, u koju se, za dodatne informacije, može javiti na telefon u 032-656-330 ili mailom na adresu: projekat@ziraatbosnia.com. Banka ima svoju internet stranicu na adresi www.ziraatbosnia.com, a potpunije informacije mogu se vidjeti i u prilogu ovome tekstu gore desno pri vrhu stranice.

Neki od naših povratnika već su ugovarali kredit s ovom bankom u okviru natječaja Federalnog ministarstva za potporu održivom povratku, u kojem je ministarstvo davalo dvije trećine iznosa za poljoprivredne strojeve a kandidati su morali platiti trećinu ili im je za to ova banka odobrila povoljan kredit. No, s  bankom se mogu ugovarati krediti i samostalno, izvan projekta Federalne vlade.

Feniks.info

Komentari (0 komentara)

Pošalji

Aktualnosti

09.03.2015

UDRUGA FENIKS: Novo vodstvo pčelarske sekcije

U nedjelju, 8. ožujka, u maloj dvorani samostana Plehan održana je izborna skupština Pčelarske sekcije Udruge FENIKS....

05.03.2015

BOSANSKI BROD: Je li započelo ukidanje rafinerije?

Radnici Rafinerije u Bosanskome Brodu i Rafinerije ulja Modriča dobili su obavijest od tvrtke Nestro petrol, koja je u...

04.03.2015

POSJET U DOBOJU: Gopođa Stuhli zahvalila Udruzi

Prolazeći kroz Doboj poslom prema Jelahu, predsjednik Udruge g. Pejo Guberac i tajnik za odnose s javnošću fra Mirko...

Komentari

29.04.2014

EMIL VLAJKI: RS se mora osamostaliti!

- Republika Srpska spremna je ustati u zaštitu i povrat svojih nasilno oduzetih nadležnosti preko svojih legalnih...

18.04.2014

POLITIČKE STRANKE: Nestanak Nove hrvatske inicijative (NHI)

Ovih dana s bosanskohercegovačke političke scene konačno je u potpunosti nestala stranka nastala kao odlučna reakcija...

Razgovori

28.11.2012

U PROTEKLOM MANDATU: Vraćeni smo u sustav općine

Razgovor s g. Ilijom Zirdumom, dosadašnjim predsjednikom Općinskog vijeća...

30.08.2012

Fra Mirko Filipović, vikar plehanskog samostana

Bosanska Posavina i raseljeni hrvatski narod tog kraja ove godine obilježavaju brojne tužne godišnjice. Prolazi 20...

25.03.2012

Posavini treba vratiti dostojanstvo

 Ninoslav Sušilović, predsjednik Posavske stranke, rođen je u Ugljari kod Orašja. U Orašju je završio osnovnu...

POZIV POSAVSKIM HRVATIMA

UKOLIKO JOŠ NISTE IZVADILI OSOBNU KARTU U BOSNI I HERCEGOVINI, VRIJEME JE DA TO ŠTO PRIJE UČINITE. TIME NIŠTA NE GUBITE NEGO  OSTVARUJETE SVOJE PRAVO DVOJNOGA DRŽAVLJANSTVA!